Laden Evenementen

De opleiding ADR Certificaat basis verlenging  U100-2 volgt u in 2 dagen (4 dagdelen)

Tijdens deze opleiding leert u een lading met gevaarlijke stoffen kunnen vervoeren met inachtneming van de voorschriften inzake veiligheid en goed gebruik van het voertuig. De regelgeving betreffende het goederenvervoer kennen. Naast de voorschriften moet bedacht zijn op de gevaren van het verkeer en op arbeidsongevallen, de fysieke risico’s kunnen voorkomen en noodsituaties kunnen beoordelen.

  • Cursusduur: twee dagen (14 uur)
  • Totale cursus: € 450,- (exclusief aan- en afmeld kosten code 95)
  • Aan- en Afmeld kosten code 95 € 45,00 (14 uur)

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Deel het met je netwerk!

 

Het Stappenplan

U kijkt in de agenda op de pagina van de cursus en kijk wanneer het u schikt. Vanuit de planning kunt u eenvoudig de cursus plannen.

 

Waar zijn onze leslocaties?

Onze hoofd-leslocatie is in De Meern (Utrecht). De locatie is makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen.  Uiteraard staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies. Vul daarvoor het contact formulier en wij bellen u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend terug.

 

Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus?

In het bovenstaande schema zoekt u de lesdagen met bijhorende locatie op die u wilt volgen. Via de inschrijfmogelijkheid in de planning kunt u zich voorlopig inschrijven. Dit doet u voor cursus die u wilt volgen. Deelname staat definitief vast zodra de lessen zijn betaald via iDEAL in onze webwinkel of d.m.v een factuur.

Titel

Ga naar de bovenkant